Sveriges mest framgångsrika innebandylag

 

Gällande Sveriges mest framgångsrika innebandylag så kommer du naturligtvis att finna dessa i något som kallas för superligan, vilket tidigare bar namnet Eiltserien. Här kommer det även att finnas två olika lag som är det Floorball_gamebästa. Det beror helt enkelt på att det finns en serie för damer och en för herrar.

När det gäller damsidan så handlar detta mycket om Endre, som är ett topplag vilka vunnit många matcher och serieomgångar i svensk innebandy. Här bär den bästa spelaren namnet Anna Jacobsson och är verkligen en spelare att räkna med. Dock gör en spelare inget lag, utan här håller alla spelare toppklass. Precis som det måste vara för att bli bäst på något.

På herrsidan gäller det egentligen två olika lag, där det är svårt att vara den som säger att det ena är bättre än det andra. I det fallet gäller det Storvreta och AIK Innebandy. Här finner du de två lag som alltid befinner sig i toppen av serien då det lutar mot slutspel. Dock är det mycket hård konkurrens i herrligan, vilket gör att det inte sällan syns ett annat lag i toppen.