Skapa ett innebandylag på jobbet

 

Idag är det många som tycker att det är roligt att spela innebandy. Det bästa är att det är lätt att göra, billigt att spela samt att det ger en mycket bra motion för hela kroppen. Här kommer det då att finnas massor av möjligheter att skapa ett innebandylag på jobbet eller bland alla dina vänner. Där kan ni då träna och ha roligt A silver floorball stick and white balltillsammans, och det kommer alltid att finnas någon lokal ni kan hyra för en billig penning. Kanske är det till och med så att företaget redan har en plats för detta som ni kan använda.

Något som än så länge inte är så vanligt är att det i medelstora och större städer skapas en liga i innebandy mellan olika företag och deras lag. Här kommer du då som pionjär att kunna vara den som ser till att flera företag skapar sina lag och får den motion de behöver. Helt plötsligt har du då också blivit stadens friskvårdsguru. I och med detta kan det senare skapas en företagsliga inom innebandysporten i din kommun. Detta är också något ni som bildar förening av det hela kan få bidrag för.

Om det är så att detta är för mycket arbete och du bara vill bilda ett lag med dina arbetspolare eller med kompisarna på fritiden, så kommer det alltid att finnas små serier i både Korpen samt Friskis & Svettis som alla kan vara med och delta i. Helt enkelt finns det enorma möjligheter för den som vill skapa ett innebandylag, och samtidigt vara den som får all den bra motion som detta ger på samma gång.